søndag 24. juli 2011

Valpetrening, film og bilder

Pekko er jo nå blitt 8 mnd (snart 9 mnd). Andre ville vel kanskje vært litt lenger med trening/leking av agility enn hva vi er kommet. Men han er jo bare en valp.. Jeg har trent litt allèslalom, tunneller og hinder uten pinne (eller pinnen på bakken). Men dette har vært i små doser. Han har også vært over stigen noen ganger.

Siden han nå er blitt eldre, tenkte jeg det var på tide og kanskje prøve oss på litt mer, gjerne litt føring inkludert. Derfor har jeg og Nina hatt to valpe treningsøkter på Brekke. Allèslalomen syns han er veldig morsom, han piper og kommer ikke fort nok i gang. Tunnell er heller ikke noe problem, rett eller buet.
Det som er litt rart for Pekko er når jeg plutselig skal være med å løpe på en rett strekning. Da hopper han gjerne på meg. Men dette er bare en liten treningsak. :)
Svein til Nina har vært så flink å snekret en liten mini stige. Denne lånte jeg til å småtrene litt felt.Nicko er selvfølgelig med opp, men disse to gangene har valpene vært prioritert, men han fikk seg en liten økt på fremadsending og fart.Svein I. Engevold har tatt disse fine bildene av Pekko:Pekko på mini stigen:


Tunnell og litt fremadsending:
Nicko blir helt fortapt i små valper og her hilser han på lille søte Nox til Nina og SveinTil helgen reiser vi på Pekko sitt siste valpeshow, denne gang i Sverige og Ransäter. Det er en kjempekoselig plass og en fin utstilling. Ha vært der før med Aro.
Denne gang er det en 3 dagers utstilling, men jeg skal bare lørdag og søndag. Jeg gleder meg kjempemasse til å møte Saara, oppdretteren til Pekko og den flotte mammaen hans igjen. : ) Og selvfølgelig andre kjente mennesker.

Og i August har jeg meldt på Pekko til sin første ordentlige utstilling, han debuterer i juniorklasse på Bjerke, hjemmebane. Blir spennende. : )

Fine gutten min


Her overfaller Pekko Nicko som prøver å slappe av:


Og her er lille "udyr" i aksjon : )
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar