søndag 11. desember 2011

Nordisk Vinner, Stockholm og adventsfrokost

Fredag fløy jeg, Pekko, Monica og Niva til Stockholm for å stille ut på nordisk vinner. Flyturen gikk bra og ingen av bikkjene reagerte. Pekko har flydd en gang før, men da var han bare 10 uker og regner ikke med at han husker så mye av det. Han sov hele veien da og. : )

Hotellet var fint, vi fikk med en pose med hundegodt i resepsjonen og det stod vannskål på rommet. Og det aller beste var at det lå vegg i vegg med messehallen. Vi var ganske slitne på kvelden men vi hadde allikevel en hyggelig kveld/middag med svenskene og finnene.

61 jacker var påmeldt for dommer Per Iversen, og det var 9 stk i juniorklassen med Pekko. Han gikk bra, men så fort vi stopper og venter på tur, så begynner han å kjede seg og drar i båndet sitt. Måtte flere ganger holde han oppe. Pekko fikk excellent, men det var flere som gikk ut med blått (vg). Pekko ble til slutt plassert som nr. 4 i juniorklassen.

Kritikken:
13 mnd. En trivelig ung hann, bra størrelse, velformet hode med bra utrykk, bra ører. Velkroppad, bra rygglinje, utmerket ben og poter. Bra pels. Får ikke bli dypere i kroppen. Bra bevegelser fra siden"

Er fornøyd med den kritikken, stilte Pekko for Per Iversen når han var 7 mnd. og det er veldig like kritikker. : )

Vi ble til BIR og BIM men etter det måtte vi dra for å rekke toget vårt. Det var utrolig deilig å kunne sette seg ned på toget og bare slappe av de neste 6 timene. Og ikke minst, få i seg litt mat og drikke. Igjen så var bikkjene rolige (kanskje ikke så rart) men de er veldig fine å reise med.

Noen bilder jeg har lånt av Jørn Rostad fra ringen:
De 4 som ble plassert, men ikke i riktig rekkefølge her:I dag var vi med på OODK sin adventsfrokost, først litt grilling og koselig prat før vi går tur med alle hundene.

2 stemningsbilder som jeg har lånt av Kari Torgersen:


Pekko syns nok det var veldig deilig å løpe masse med vennene sine etter en dag hvor han bare skulle være pen.. : )


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar