onsdag 4. juni 2014

Diverse stevner

Siden påskehareløpet har vi vært på Nannestad og Eidsvoll stevnet og Oslo hundeshow.
Nannestad og Eidsvoll stevnet gikk skikkelig dårlig med 4 disk.


Pekko skjønte ikke hva gjennom var og heller ikke slalomen, vi var absolutt ikke på nett, bedre ble det på Oslo hundeshow.


Hoppløpene til Pekko var det ganske mye bra i, men fører'n er ikke like mye å skryte av.


Jeg setter han alt for nærme hinder nr. 1 og litt store svinger her og der, men ellers fornøyd med hvordan han følger meg.
Pekko kom på 9. plass med 2. beste tid og han løp på 4.18 m/s



Søndagens hopp løp starter veldig bra, men han kommer ut igjen ved tunellen etter slalomen, og da mister jeg fokus og tuller det til med føringa mi.



I mai, startet vi opp med ordinære treninger igjen og i år har klubben leid inn Christina Kosinski til å instruere de videregående.
Det er nok å jobbe med på hver eneste kombinasjon og trening, så det nytter ikke å ligge på latsiden, men moro og lærerikt er det.  




Var veldig fornøyd med Pekko på gårsdagens trening, det er alltid gøy å få til noe man ikke har trent så mye på. Og ikke minst, han river ikke så mye nå. Håper det fortsetter sånn.

På lørdag tittet vi innom utstillingsringen igjen på terrierspesialen, i klassen til Pekko var det 8 påmeldte og han ble nr. 2 med ck med en kjempebra kritikk. Han ble ikke plassert i beste hannhund klassen.









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar