mandag 6. juni 2011

Oslo hundeskow og trimming

Nå er det allerede en uke siden Oslo hundeshow var, men jeg har ikke fått satt meg ned å blogget før nå.

Fredag: Jeg og Nina var oppe ved fire tiden for å sette opp telt og lufte hunder. I år som i fjor, ringte vi vår venn Dolly Dimples. De kommer kjørende og leverer på stevneplassen. Super service, hvertfall så lenge man har en adresse.

Jeg hadde meldt på Nicko kun i åpen hopp.
Allerede ved hinder nr. 4 er jeg på feil side og istedenfor å stoppe opp løper jeg videre, det samme gjør Nicko og vi får en vegring. Ellers var løpet helt greit, men det ble med de 5. feilene. Film kan du se her: Åpen hopp, fredag

Lørdag: Hopp løpet vårt ble det 5 dumme feil. Nicko gikk veldig bra og det så ut som om han kom til å gå rett inn i tunnellen, men neida, jeg hadde for dårlig tid og tok ikke det lille ekstra skrittet. En vegring der. Men ellers må jeg si meg ganske så fornøyd med resten av løpet!! Fine korte svinger flere steder. Snurr film her: Hopp 3

Agility løpet husker jeg ikke så mye av, men så veldig bra kan det ikke ha vært.
Åpen hopp banen var det tett og mye føring. Enkelte steder var jeg ikke helt sikker på om jeg kom til å rekke fram, men jeg måtte prøve da det var kortest vei for meg.
Før start hadde jeg ingen god følelse og sa til noen klubbkamerater: "Man skal vel ikke være så pessimistisk før start, men dette ender vel opp med en disk" Vel, så feil kan man ta. Jeg rakk alt jeg skulle rekke og vi gikk feilfritt!! Tror vi endte på en 8. plass og dermed fikk vi plass i hopp finalen på søndag.
Lag løpet husker jeg også fint lite av, og siden det heller ikke ble filmet gikk det sikkert ikke så bra med oss.

Fra en rolig start på dagen til fullt kjør utpå dagen ble det da jeg også skulle gå med Doffen til May Britt. Hopp, åpen hopp og lag. Doffen er en stor mammadalt og skulle allert helst av gått agility med mammaen sin. Men siden hun bærer på en liten gutt, ble det litt tungt nå. Fikk Doffen stort sett over et hinder eller to, så bar det rett ut av banen til nettopp mammaen sin. Han skulle bare visst hvor gøy han egentlig kunne hatt det, bare han ville vært med meg. hehe.

Søndag: Rolig start på dagen før vi skulle gå hopp løpet vårt. Løpet ble ikke filmet, men jeg tok et lite skritt for mye og sendte Nicko feil over hinderet. Men igjen var jeg veldig fornøyd med resten av løpet. Ag løpet: her tok det helt av. Nicko fullførte ikke slalomen da jeg stakk unødvendig for tidlig. Disk. Lag løpet var laaaaangt ute på dagen og det var vel ikke mange på laget som var lysten å gå det. Derfor trakk vi oss. Kanskje like greit, da det hadde vært mange løp på hundene gjennom helga. Regne og hagle gjorde det også og vi kom akkurat inn i bilen før vi ble gjennomvåte.

Åpen hopp finalen gikk midt på dagen og de fleste samler seg for å heie og se på. Morsom bane var det også. Jeg og Nicko gikk som nr. 5. Det ble en ganske stor sving rett før slalomen, men ellers gikk det ganske bra. Helt til jeg glemte hvor jeg skulle plassere meg, jeg valgte feil side og Nicko rev hinderet, så det ble totalt 5 feil. Snurr film: Hopp finalen
Tror vi endte på en 8. plass m/5 feil av 18(?) stk. Kun to!! var helt feilfrie. De aller fleste fikk feil i slalomen.

Er lenge siden jeg tok bilder på et agility stevne, det ble ikke så mange denne gangen heller, men de kan hvertfall sees her. Bilder ble det også fra løpeturen til Pluto og Pekko.

I dag, søndag har jeg trent litt tunnell og allèslalom med Pekko. Han var super ivrig og jeg tok med videokamera ut, men det ble dårlig med film når batteriet var tomt.. Jaja, jeg får filme en annen dag. Flink var han uansett..

Etter å ha hvilt litt, var det ideelt å begynne å små nappe (trimme) pelsen hans og pynte på poter og hale. Dette må til for at han skal være en fin gutt til pinsens valpeshow.
Han har vært en stor engel å ha med å gjøre i dag på bordet. Han har ligget helt stille og latt meg holde på med pirket mitt. Tror han sovnet ved et par anledninger også. Han er hvertfall trygg på bordet.

(NB. bildene blir større hvis du trykker dem)


Nicko er bare glad til for at han slipper å være på trimmebordet, men han sover gjerne under i tilfelle det skulle vanke noen godbiter.www.nickoaro.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar