onsdag 15. juni 2011

Valpeshow på Terrierspesialen

Pinsen har vært tilbrakt på Hotell Thorbjørnrud, Jevnaker. Fredag og lørdag regnet det stort sett hele tiden.
Lørdag var det Per Iversen som dømte. I klassen til Pekko var det 3 stk. Pekko ble nr. 2 i klassen sin. Kritikken kan leses her. Bilder fra dagen kan sees her.

Rita Francis-Little fra Australia holdt et foredrag for oss på lørdagen om rasen. Det var ganske interessant å høre hva hun hadde å fortelle om rasen fra begynnelsen til nå. En hyggelig dame som også velvillig svarte på spørsmålene vi hadde. Foredraget ble filmet, så etter litt redigering, er det stor mulighet for at denne blir lagt ut for salg.
Hun hadde med seg gave fra The Jack Russell Terrier Club Of NSW INC. 2 store flotte rosetter til de voksne bir og bim og 2 litt mindre rosetter til valpene. + Et brodert bilde av en Jack Russell til Bir vinneren. Sånne må vi også ha til vårt 10 års jubileum! : )

Søndag våknet vi til strålende sol. Ringen vi skulle være i var ikke mange skrittene fra hotell rommet, deilig å være så nærme utstillingsplassen. Dagens ring ble fort tørr i sola, men gresset var ikke klippet og det kan sees på bildene og på bevegelsene hos hundene.

Pekko bryr seg ikke så veldig mye om de andre hundene i ringen og han går pent, så lenge det ikke er godbiter/lukter i gresset. Da går snuta fort ned. : )
Klikk på bildene og de blir større

Pekko entrer ringen:


Dommeren går over Pekko

 Dommeren er veldig nøye og forklarendeLa meg få spise på båndet da...

 Fine gutten min

 Kan stå litt stille da : )


 BIR valp: Saltisgårdens Dark Energy og BIM valp: Huoleton Centaurus "Pekko"
Et lite glimt av de flotte rosettene fra Australia

Det var en "once in a lifetime" sjanse å stille for Rita Francis-Little og jeg hvertfall er fornøyd med utstillingen og resultatet. : )

Kritikken Pekko fikk: (den kan også leses her sammen med de andre)

"Excellent breed type head, well set ears, flat scull, sufficient stop.
Scissor bite, front could be straighter, correct feet.
Bit overlaid of muscle in shoulder, tail correct set, carried gaily.
Good hindquarters, correct puppy coat.
For the breed standard, he's too much colored"

Et lite poserings bilde må til av min flotte lille gutt og den flotte rosetten : )


Vil også takke alle som var på Jevnaker for en flott helg, syns vi har et bra miljø rundt ringen og håper det fortsetter sånn.

Må jo ikke glemme den store god gutten min.. Han har storkost seg i Sverige i helgen, gått lange turer og ikke minst, han har solt seg på plattingen. Bortskjemt som han er, har han også fått ligge i senga.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar