fredag 16. desember 2011

Nisseløp med OODK

Hvert år har vi i hundeklubben nisseløp med en vri. Veldig koselig og de aller fleste har nisselue på seg selv og bikkja.
I tillegg er det gløgg, pepperkaker osv.

Årets vri var å sette fra seg hunden inni en rockering, mens hunden satt/stod inni der, måtte føreren gå til en flaske og putte en ball oppå.
Og på nisseløp gjelder ikke vanlige agility regler, blir det feltfeil eller hunden river/vegrer, må hinderet tas på nytt.

Nicko var først ut, gikk egentlig veldig bra i starten og han satt stille i rockeringen. Men da vi skulle videre, måtte han en tur bort til flaska og ballen å undersøke.
Feltene gikk veldig bra, som alltid på trening. Ble vel noen få vegringer da Nicko hadde en sløv fører som ikke førte ordentlig til tider.

Tok noen bilder, men alle ble ikke like gode, er ikke verdens beste lys inne i hallen.
Hadde meldt på Pekko også, han har aldri gått en hel bane før. Kanskje maks 5-6 hinder etterhverandre. Men hvorfor ikke, var jo tross alt nisseløp.

I det Pekko står på start for han øye på Pluto, og han måååå bare bort å hilse på før han starter (se film)

Pekko rev og vegret endel, men tross alt, jeg syns han fulgte bra med. Vippa ble et kapittel for seg selv, da jeg ikke rakk å holde han igjen. Men han er ung og vi har nok å jobbe med. Han er hvertfall ivrig på banen, så det lover nok bra for fremtiden. : )Kom da mamma....
Hele nissegjengen på to og fire bein


Og tilslutt et bilde av verdens vakreste lille teddybjørnen min

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar