fredag 30. desember 2011

Romjuls utstillinga i Letohallen

I går og for første gang var jeg på romjuls utstillinga i Letohallen. Det var rolig og ikke såå mye mennesker det pleier å være i Letohallen, så det var ganske deilig. Men allikevel var det mange hunder påmeldt. Hele 15 valper og 24 voksne.

Som vanlig er man alltid spent på hvordan det går, og jeg blir glad bare vi får en rød. : ) I juniorklassen var det bare 3 hunder og Pekko vant klassen med CK og vi skulle inn igjen i beste hannhund klasse.
Jeg ble overrasket og veldig glad da vi ble plassert som nr. 2 med reserve cert. Plassen bak Escobar til Julie Gaudernack, en verdig vinner som også ble Norsk og Svensk utstillingschampion sammen med sin søster Effie på 2 års dagen sin. Dommer: Nemanja Jovanovic, som også har oppdrett av Jack russell terrier ga Pekko denne kritikken:

Excellent type, very good proportions, excellent head, nice neck + chest. Correct topline, correct angulations. Enough good tail. Excellent coat, correct in movement."

Bølla mi...
Ellers har det vært en stille og rolig jul, jeg har hatt ferie siden 13. desember og bare kost meg, men i morgen er det dessverre over... Back to work

På julaften hadde vi pinnekjøtt som vanlig og jeg stod for desserten, hjemmelaget krokanis.

Glemte å ta bilde når den var ferdig, men kan trygt si at verdens beste krokanis falt i smak hos gjestene : )

ØNSKER DERE ALLE ET GODT NYTTÅR


2 kommentarer:

  1. Gratulerer igjen Beate. :-) Pekko er en veldig fin liten pøbel. :-) Takk for julehilsen på hjemmesiden min forresten, ønsker deg og dine et riktig godt nytt år! :-)

    Hilsen Inger

    SvarSlett
  2. Flinke Pekko:)
    Og ja, hjemmelaget krokanis er kjempegodt!!!

    SvarSlett