mandag 22. august 2011

NKK Bjerke

Ja, da var debuten til Pekko unnagjort i juniorklassen, og den kunne gått bedre. Det ble en Very Good denne gangen. Kanskje ikke så rart at han fikk det, når han ikke gikk bra i ringen. Selvfølgelig trenger ikke det å være eneste grunn, men tror nok at det var mye av grunnen. Kritikken kan leses her som vanlig.
For de som ikke er inne i utstillingsverden så betyr very good (meget god) i kvalitietsklasse dette: Hund som godt tilsvarer rasens standard, som er velbalansert og i god kondisjon. Mindre feil kan tolereres, men ingen som negativt påvirker helhetsintrykket. Denne premieringen kan kun gis til hund av meget god kvalitet.

Jeg får prøve å trene litt før neste utstilling. Tror det blir i oktober.

Denne helgen har nevøen min Louis feiret 1 års dagen sin. Og jeg bakte en kake til selskapet. Litt inspirert av Cake Boss, men jeg syns kaka ble fin og god. Det syns nok Louis også, for han sa Oiii når han så kaka og dyrene. : )

1 kommentar:

  1. Oj, oj, oj!! Louis er heldig som har en så snill tante. Håper hun fortsetter å se på Cake Boss! Lurer på hvordan kaka til neste år kommer til å se ut;)

    SvarSlett