tirsdag 2. august 2011

Valpeshow i Ransäter, Sverige

Lørdag og søndag i Ransäter var vaaaarmt! I tillegg var rasen delt opp i 3 ringer. En til valper (og det er helt greit), en til tispene og en til hannene. Tispe bedømmelsen fikk jeg ikke så mye med meg, men hannhundene ble bedømt langt ut på dagen.

Lørdag var det 2 hannvalper og 2 tispevalper påmeldt. Pekko var den eneste som fikk HP av disse og han ble BIR valp. :) Kritikkene fra lørdag og søndag kan leses her

Her venter vi i skyggen mens Påsan blir bedømt
Vi ble igjen til finalen i den store ringen for å vise oss fram. Og inn i ringen skulle alle valpene som hadde blitt BIR den dagen, og det var mange. Så vi forventet ikke akkurat å bli plassert.
Pekko lå med kjøledekken i buret sitt og slappet av mellom slagene og vi holdt oss i skyggen ved forhåndsbedømmelsen. Inne i selve finaleringen gikk Pekko stort sett med snuta i bakken, det var mange godlukter som han gjerne ville få med seg. Som forventet ble vi ikke plassert. : )Jeg fikk kjøpt nye skinnbånd til bikkjene, jeg eeelsker de. Så utrolige myke og deilige og et nytt utstillingsbånd til Pekko. Det var vel det.
Jeg og mamma bodde på hotell bare en halvtime unna utstillingsplassen, og det var veldig deilig å komme fram dit etter en laaaang dag rundt ringene og bare slappe av. Pekko er veldig enkel å reise med, han roer seg på nye steder. Tror nok han syns det var deilig å få sove i senga også. :)  Deilig frokostbuffet hadde de også.

Søndag var valpene i samme ring som lørdag, mens de voksne var samlet i en ring. Pekko ble igjen BIR valp, men siden det var like varmt som dagen før, valgte vi å ikke bli igjen til finalen.
Dagen rundt de voksnes hund var som alltid hyggelig. Snakket selvfølgelig masse med oppdretteren til Pekko begge dager. Pekko prøvde å få i gang litt lek med mammaen sin "Cucu", men til ingen nytte.
Da var det kjekt å dulte litt på Påsan istedenfor. : )

Her er noen bilder av Saara og Cucu (oppdretter og mammaen til Pekko)


Flott, ikke sant?
Vi skulle prøve å ta noen bilder av Pekko og Cucu sammen, lettere sagt enn gjort når det gjelder Pekko.. : )Må også gratulere så mye til Julie som tok BIR og BIM på søndagen. Ikke nok med det, men Escobar ble BIR alle 3 dagene og tok med seg en BIG 4 på søndag.

Etter Jackene var ferdig, pakket vi bilen for å dra tilbake til campingen til mamma og pappa. Der hadde Nicko vært, og som vanlig storkoser han seg der. Det var Pekko sin første tur til campingen, og han også storkoste seg der.

Og igjen, to oppstillingsbilder av den fine gutten min : ) Og det er faktisk mamma som stiller han opp, hun lærer fort! : )1 kommentar:

  1. Pekko gjorde det jo kjempebra! Skikkelig stolt tante:)
    Mange fine bilder, Beate. Jeg liker det bildet av Pekko hvor han snuser på plattingen til mamma og pappa. Louis stortrives også der! Det er jo så deilig å være ute hele dagen lang:))

    SvarSlett